داروهای مورد استفاده در نارسایی قلب متنوع و از گروه های مختلف دارویی هستند که هر کدام اثرات متفاوت و مخصوص به خود را دارند. نکته قابل توجه این که در مورد نارسایی قلب دارویی که باعث بهبودی و درمان بیماری شود وجود ندارد و به جای درمان بیماری ، بیشتر بحث بر سر "کنترل" بیماری و علایم ناشی از آن است. طبیعتاً غیر از موارد گذرا و قابل برگشت نارسایی قلبی در بقیّه موارد اگر اقدامات مراقبتی و کنترلی دارویی و غیردارویی قطع شود یا کاهش داده شود، مجدداً علایم بیماری برخواهد گشت. لذا در مورد نارسایی قلبی باید مراقبت مداوم و پیگیر داشت و هرگونه تغییر در نوع و میزان داروها باید تحت نظر پزشک معالج صورت گیرد.
👈 بیشتر بدانیم: درمان نارسایی قلبی🔗
داروهای مورد استفاده در کنترل نارسایی قلبی، در مراحل مختلف بیماری متفاوت هستند و بسته به شدّت بیماری و عامل ایجاد کننده آن، می توان از داروهای مختلفی استفاده کرد.
نارسایی حادّ قلبی
در نارسایی حادّ قلبی و در شرایطی که نارسایی قلب بسیار شدید باشد و تجمّع بسیار زیاد مایع در ریه ها مانع تنفّس و اکسیژن رسانی به بدن شود، یا افت فشارخون شدید وجود داشته باشد، بیمار در بخش ویژه بستری شده و از داروهای تزریقی برای درمان شرایط وخیم و "ادم ریه" وی استفاده می شود. مانند:
- داروهای ادرارآور مانند فورزماید (لازیکس).
- داروهای گشاد کننده عروق مانند نیتروگلیسرین.
- داروهای تقویت عضلات قلب مانند آدرنالین ، نورآدرنالین ، دوپامین ، دوبوتامین و میلرینون.
- در مرحله حاد بیماری شاید لازم باشد بیمار اکسیژن دریافت نماید یا به دستگاه های کمک تنفسی (ونتیلاتور) متصل شود.
نارسایی قلبی مزمن
در شرایط پایدار و بعد از برطرف شدن شرایط حادّ بیماری از داروهای خوراکی برای درمان و کنترل نارسایی قلب استفاده می شود.
برخی از این داروها در درمان نارسایی قلب ضروری هستند و استفاده منظم از آنها - حتی زمانی که بیمار علایم نارسایی قلب را ندارد - موجب بهبود کارکرد قلب و افزایش طول عمر بیمار می شود. در برخی موارد پزشک در حین بررسی قلب به دلیل دیگر یا در روند چکاپ سلامت قلب متوجه نارسایی قلب می شود ، بدون آن که فرد علایمی از نارسایی قلب داشته باشد. مطالعات متعدد علمی نشان داده اند که استفاده از برخی داروها حتی در مرحله بی علامت نارسایی قلب هم موجب بهبود عملکرد قلب و افزایش طول عمر فرد می گردند. لذا این افراد و تمام بیماران با نارسایی قلبی باید این داروها را استفاده نمایند ، مگر این که به دلیل فشارخون پایین یا دلایل دیگر توسط پزشک تجویز نشده باشد. مانند:
داروهای مهارکننده ACE
داروهای خانواده مهار کننده ACE از قبیل کاپتوپریل ، لیزینوپریل ، انالاپریل. این داروها موجب کاهش فشار عروق و کم کردن نیروی مقاوم در برابر قلب می شوند و موجب می شوند تا قلب راحت تر خون را از قلب خارج نماید. از این داروها مشترکاً می توان برای درمان فشارخون بالا که در بیماران نارسایی قلب هم به وفور دیده می شود ، استفاده کرد.
داروهای گروه ARB
داروهای خانواده ARB از قبیل لوزارتان هم با مکانیسم اثری مشابه با داروهای خانواده مهار کننده آنزیم ACE به کاهش علایم نارسایی قلب کمک می کنند.
داروهای گروه MRA
داروهای MRA از قبیل اسپیرنولاکتون (آلداکتون) ، اپلرنون. این داروها از یک طرف خاصیت ادرار آوری دارند و آب جمع شده در بدن را دفع می کنند و از طرف دیگر باعث کاهش آسیب به بافت قلب و کاهش فیبروز آن می شوند و در درازمدت به ویژه در بیماران دیابتی به کاهش مرگ و میر و ناتوانی قلب کمک می کنند.
نکته مهم: بیمارانی که از دسته داروهای فوق استفاده می کنند ، به ویژه چند دارو با هم ، باید مواظب افزایش بیش از حد پتاسیم خون خود باشند.
مهارکنندههای گیرنده بتا
داروهای خانواده بتابلوکر از قبیل : کارودیلول ، متورال سوکسینات و بیزوپرولول. این دسته از داروها با کاهش تعداد ضربان قلب و جلوگیری از افزایش آن با فعالیت ، موجب کاهش نیاز قلب به اکسیژن و افزایش بازده انقباضی سلول های قلبی می شوند.
گروه دیگری از داروها هستند که بر حسب نیاز و علایم بیمار تجویز می شوند و پزشک بعد از بررسی و معاینه بیمار شاید مقدار آنها را کاهش یا افزایش دهد و یا حتی مصرف آنها را قطع نماید مانند:
داروهای ادرار آور
داروهای ادرار آور از قبیل فورزماید ، تریامترن و هیدروکلرتیازید. این داروها با دفع سدیم و نمک از بدن موجب دفع آب از کلیه ها و کاهش احتباس آب در بدن می گردند. طبیعتا در بیمارانی که در مصرف نمک دقت نمی کنند ، مقادیر بیشتری از این داروها نیاز خواهد بود و به نسبت کاهش مصرف سدیم و نمک از میزان مورد نیاز این دسته از داروها هم کاسته خواهد شد.
دیگوکسین
داروهای محرک قلب از قبیل دیگوکسین. این دارو با مکانیسم پیچیده ای باعث افزایش قدرت انقباضی قلب می گردد ، لیکن با توجه به اینکه اگر بیش از مقدار لازم برای بدن مصرف شود ، عوارضی مانند آریتمی می تواند داشته باشد لازم است بیماران به صورت دوره ای -مثلا هر دو ماه یکبار- میزان داروی موجود در خون را اندازه گیری نمایند تا براساس آن میزان مصرف دارو تنظیم گردد. این دارو جزء داروهای حساس بوده و در مصرف آن باید از مصرف کمتر یا بیشتر از حد توصیه شده احتیاط نمود.
البته در کنار داروهای مورد نیاز برای درمان نارسایی قلب لازم است لازم است بیماران سایر داروهایی را که پزشک معالج برای درمان سایر بیماری های قلبی تجویز کرده است را هم مصرف نمایند. اگرچه با افزایش تعداد داروهای مصرفی احتمال تداخل دارویی به ویژه در افراد مسن افزایش پیدا می کند ولی برای برخی بیماری های خاص از قبیل تنگی عروق کرونر ، دریچه های مصنوعی ، فشارخون بالا ، بالا بودن چربی خون ، دیابت و درمان لخته وریدهای پا یا آمبولی ریه داروهای دیگری لازم است که باید تحت نظر پزشک معالج ادامه یابند.
احتیاط !!
بیمارانی که نارسایی قلب دارند قبل از شروع هر داروی جدیدی (توسط سایر پزشکان و برای سایر بیماریها) باید برای جلوگیری از تداخل دارویی با پزشک معالج خود مشورت نمایند.
برخی از داروها هم هستند که برای نارسایی قلب مضر هستند و مصرف آنها حتی برای کوتاه مدت می تواند موجب از کنترل خارج شدن علایم بیماری و بدحال شدن بیماران با نارسایی قلب گردند ، از جمله:
داروهای بلوک کننده کلسیم بنام وراپامیل و دیلتیازم
داروهای بلوک کننده رسپپتورهای بتا مانند پروپرانولول ، آتنولول
داروهای NSAID که برای برطرف کردن درد استفاده می شوند شامل دیکلوفناک ، ایبوبروفن ، سلکوکسیب ، ایندومتاسین و ناپروکسن.
داروهای شیمی درمانی
دکتر امیرفرهنگی - کلینیک قلب من
دیدگاههای بازدیدکنندگان
گیلیا
993 روز پیشدرود
ارسال پاسخآیا بیمار نارسایی قلب با ef= ۳۰ میتواند جهت درد مفصل زانو یا کتف از پمادهایی مسکن مانند دیکلوفناک یا پیروکسیکام استفاده نماید؟
قلب من
992 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخمصرف پماد ایراد ندارد ولی بصورت قرص باید تحت نظر پزشک باشد.
یسرا
164 روز پیشسلام مادر شوهرم بیماری قلبی دارن و چند قدم راه میرن تنگی نفس میگیرن دکتر بهش قرص داده برای تنگی نفس داده ولی پوش قرص و گم کردن میشه راهنمایی کنید و دارویی بگین ک براش تهیه کنم برای تنگی نفس
ارسال پاسخقلب من
164 روز پیشسلام
ارسال پاسخدادن دارو بدون اطلاع از شرایط بیماری و معاینه مقدور نیست و احتمال عوارض دارد.
گیلیا
991 روز پیشبا درود و خسته نباشید
ارسال پاسخآیا قرص پلی پیل وی را میشود برای بیماری که هفت ماه پیش حمله ی قلبی داشته و ef=30 دارد و داروهای ترکیب این قرص پلی پیل وی رو به صورت جداگانه میخورد هم مصرف کرد یا فقط جهت پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کاربرد دارد؟
با سپاس
قلب من
991 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخپلی پیل وی شامل آسپیرین - داروی استاتین و والسارتان است. می توان به جای این داروها از پلی پیل استفاده کرد. البته اگر داروی دیگری تجویز شده باشد، جداگانه باید مصرف شود.
افشین محمدی ازرشت
856 روز پیشسلام من نارسایی قلبی دارم وپای راستم آمبلی کرده بود دکتر برام فلترگذاشته پای چپم الانم جوابواریس میپوشم داری که میخورم یکی اسپیرونولاکتون۲۵میلی ودیگری الاکوئیت۵ وقرص چربی۳ الان مشکل دارم ساق پاهام رگ برگ میشه خیلی درد دارم لطف کنید جواب بدید
ارسال پاسخقلب من
856 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخلازم است از نظر وجود لخته خون یا از نظر انسداد وریدهای پا بررسی شوید.
.
834 روز پیشباسلام من دور قلبم ﭼـربي وجود دارد ودست ﭼـﭘـم درد دارد ج كار بايد انجام داد ويا ج داروي استفاده كرد
ارسال پاسخقلب من
833 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخشما احتیاج به ویزیت و مشاوره متخصص قلب دارید
مجتبی هاشمی
818 روز پیشبا سلام خدمت شما دکتر عزیز بنده CPR انجام دادم ودکتر به من گفته که نارسائی قلب دارم و دریچه عاعورت من گشاد شده ولی دارو برام تجویز نکرده ولی حالت نفس تنگی در صحبت و راه رفتن دارم لطفا راهنمای وبا علم خود به بنده کمک نماید
ارسال پاسخقلب من
818 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخعلایم شما با توجه به سابقه احیای قلبی، بنظر ناشی از نارسایی قلب است. لازم است اکوی قلب تکرار شد و یک بازبینی کامل در آزمایش خون، داروها و وضعیت قلبی صورت پذیرد.
حمید رضا ساربانی
661 روز پیشبا سلام من یک بیمار کولیزم که الان دوسال دوچار نارسایی قلب هستم و بدنم ورم میکنه توری شده که حتا فعالیت هم نمیتونم بکنم جونی برای پاشدن و راه رفتن ندارم..ای اف قلبم الان شده ۳۰؛۳۵ومیگن اگه روسوب اهن از قلب بره بهترمیشی من بایدچکارکنم ممنون میشم راهنمایم کنید بخدا نمیتونم فعالیت کنم
ارسال پاسخقاسم منصوری
802 روز پیشباسلام خدمت دکتر عزیز بنده رفتم پیش دکتر وگفتند قلبت ضعیفه و15درصد کارمیکنه ودارو تجوز کردن وحالا ازنظر تنگی نفس نسبت به قبل بهتر شدم وگفت قلبت ورم کرده آیا این دارواحتمال داره ورم قلب را بخوابونه وقلب را قوی کنه یانه فقط کنترل کننده هست مرسی
ارسال پاسخقلب من
802 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخدرمان و بهبودی نارسایی قلبی کاملا به علت اولیه آن وابسته است. در برخی از موارد علت گذرا بوده و بعد از مدتی عملکرد قلب بهتر میشود. در مواردی که نارسایی قلبی علل غیر قابل برگشت داشته باشد مانند موارد ارثی، درمان صرفا برای کنترل علایم و تورم است و نارسایی پابرجاست.
البته امروزه درمانهای نارسایی قلبی بسیار پیشرفته و بروز هستند و نتایج امیدوار کننده است.
مهدی
781 روز پیشسلام دکتر بیمارشان هستم نارسایی قلبی دارم جدیدا دچار کاهش میل جنسی شدم آیا درمان داره؟
ارسال پاسخقلب من
780 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخدر نارسایی قلبی ناتوانی و کاهش میل جنسی هم به دلیل بیماری است ئ هم ناشی از داروها و مسایل روحی و خستگی روانی. روش های درمانی مختلفی وجود دارد که لازم است پیگیری نمایید.
ناشناس
751 روز پیشسلام من رماتیسم قلبی داشتم که سال ۹۸عمل کردم دریچه فلزی گذاشتم حالا چندوقت دست پای راستم میلرزه تیروئید کمکار هم دارم میخواستم بدونم از تیرویدمه یانه
ارسال پاسخقلب من
751 روز پیشسلام
ارسال پاسخخیر. بیماری تیرویید لرزش دست و پای یکطرفه نمی دهد.
بنده خدا
748 روز پیشسلام عزیزان ، قسمت بالای سایت نوشته فقط میشه بیماری قلبی رو کنترل کرد نه درمان اما در طب اسلامی و طب سنتی بیماری قلبی درمان داره حتی بدون عمل جراحی https://❊❊❊❊.com/ به این سایت مراجعه کنید . خودم همیشه از طب سنتی و اسلامی استفاده میکنم و راضی بودم
ارسال پاسخقلب من
748 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخبا توجه به اینکه امروزه و البته از گذشته انواع مختلف طب به ویژه طب سنتی و جدیداً هم طب اسلامی مطرح است، باید عرض کنم که طب عبارت است از اهدای سلامتی به مردم و این موضوع می تواند از هر راه و روشی باشد و تفاوتی در درمان جدید و سنتی نیست. البته به شرطی که همانند طب جدید اثربخش بودن درمان بر سلامتی انسانها اثبات شده باشد. به ویژه اثر درمان بر طول عمر و سلامتی بلند مدت. در طب جدید هم درمانهایی هست که می توانند همانند اغلب درمانهای طب سنتی موجب بهبود علایم فعلی و موقتی بشوند ولی اثر آنها در طولانی مدت حتی در یکسال بعد هم معلوم نیست.
روشهای طب سنتی در طول سالها مطالعه شده است و گزیده آنها بصورت طب علمی و دانش پایه جدید در دسترس است. افزایش طول عمر انسانها در ۵۰ سال گذشته و کاهش بیماریهای عفونی فقط به کمک علم و دانش بوده است.
از سوی دیگر طول عمر کشف میکروبها و بسیاری از بیماریها مانند دیابت و فشارخون بیشتر از صد سال نیست و طب سنتی و طب اسلامی هیچگونه توضیح و درمانی در مورد آنها ندارد. به عنوان مثال در زمان امام صادق بیماری دیابت یا فشارخون معنا نداشته است یا سکته قلبی و نارسایی قلبی اصولا قابل تشخیص نبودهاند. اینکه این بیماریها در طب اسلامی اصلا اسمی ندارند، چگونه درمان می شوند، جای تعجب دارد.
در مورد طب سنتی و اسلامی به نظر من برای داشتن سبک زندگی و پیشگیری از بیماریهای مختلف می توان از برخی دستورات آنها تبعیت کرد ولی در مورد درمان بهتر است روشهای درمانی و گیاهان دارویی را ابتدا با روشهای درست و تحقیقات علمی بررسی کرد و در صورت مفید بودن و بی ضرر بودن آن را توصیه نمود. درمان با بسیاری از داروهای شیمیایی بعد از اینکه نتایج ۵ و گاها ۱۰ ساله آنها منتشر می شود و بی عارضه بودن آنها مشخص می شود، شروع می شود.
به ویژه امروزه که هزینههای درمان گیاهی و سنتی به مراتب از درمانهای علمی و رایج بیشتر است، باید در توصیههای پزشکی دقت نمود.
آریا
661 روز پیشدر آن زمان حضرت عیسی مسیح مرده رو زنده کرد علم جدید هم میتواند اینکار را بکند خیر علم جدید در واقع دکانی است که از مریض بیچاره فقط پول بگیرد و بعد بیمار را سر کیسه شده راهی قبرستان کند حتی بعضی وقتها شده به آدم سالم گفتن بیماری و چند عمل بیهوده انجام دادن و طرف رو به سلامتی راهی قبر کردن از محاسنش میگی از معايب هم بگو
ارسال پاسخقلب من
661 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخزنده کردن مردگان توسط عیسی مسیح معجزه ایشان بود و روتین جامعه آن زمان نبود. در مورد عملکرد پزشکان بله برخی از پزشکان از این کارها می کنند که خوب اشتباه است و همه هم میدانند که اخلاقی نیست ولی خلاف آنها دلیل بر بد بودن و نفی علم نیست. طب توانسته است بسیاری از بیماریهای عفونی و متابلیک را درمان کند که بر کسی پوشیده نیست و آمار کاهش بسیاری از بیماریها و افزایش طول عمر افراد دلیل این مطلب است.
رحیم خوشحرف
737 روز پیشسلام من دچار نا رسایی قلبی۳در اثر سکته شدم و الان تعهد نظر پزشک هستم بهترین مکمل ها برای نارسایی قلبی چیست من الان امگا ۳ نیکوتین ۱۰ و ویتامین ای مصرف میکنم نظر شما چیست
ارسال پاسخقلب من
737 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخبرای افرادی که سوءتغذیه ندارند و روزانه از غذاهای منزل و میوه و سبزیجات استفاده می کنند، توصیه به مصرف مکمل نمی شود.
برای نارسایی قلب همین موارد که گفتید در کنار ویتامین ب ۱ و اسید فولیک توصیه شده اند.
نسرین
727 روز پیشسلام در بیمار با EF ۳۶ درصد از چه مسکن های مجاز است که استفاده کند.چه داروهایی منع مصرف دارن
ارسال پاسخقلب من
726 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخدر مورد نارسایی قلبی مسکن هایی مانند بروفن ، ناپروکسن و دیکلوفناک که از خانواده NSAID هستند، بهتر است استفاده نشوند. مسکن هایی مانند استامینوفن و کدیین بهترند.
فرزانه طهماسبی
725 روز پیشفوق نارسایی قلب دارم.امگاه ۳ میشه مصرف کرد
ارسال پاسخقلب من
725 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخمیشه مصرف کرد ولی در مورد بهبود نارسایی قلب تاثیری ندارد.
امیر نعیمی
716 روز پیشسلام آقای دکتر میخواستم بدونم با داشتن بیماری نارسایی قلب و مصرف داروهای قلبی آیا بشدت پایین آمدن میل جنسی مرتبط به این بیماری هست یا خیر؟
ارسال پاسخقلب من
716 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخبله ممكن است.
حمیدرضا
346 روز پیشمیل جنسی من که شده صفر
ارسال پاسخS
712 روز پیشسلام وقتتون بخیر
ارسال پاسخمن نارسایی قلبی دارم ریه هام پرخونه ک خون بالا میارم واز داروهایی استفاده میکنم ک باعث شکم دردم شده ودردامو بیشتر کرده از چ دارویی استفاده کنم ک دردشو تسکین بده
قلب من
712 روز پیشبا سلام
ارسال پاسخخونریزی از ریه در نارسایی قلبی بسیار بعید است. با توجه به شرایط بالینی تجویز دارو بدون معاینه و لحاظ کردن شرایط بالینی خوب نیست. لازم است در مورد بیماری و درمانها پیگیری نمایید تا تشخیص و درمان درست باشند.
رضا
679 روز پیشسلام آقای دکتر وقت بخیر
ارسال پاسخداداش بنده با مشکل کلیه وارد بیمارستان شد و گفتن کلیه هاش کوچک شده وفعلا داره دیالیز میشه ، یبار بعد دیالیز حالش بد شد و نفس تنگی شدید ، دکترا گفتن ایست قلبی کرده بوده و احیا شده و وارد ICU شد چند روزی بود و ازمایش گرفتن و گفتن EF قلبش 25 درصده (بعد چندروز که icu بود اومد بخش و ترخیص شد ) ، رفت دکتر و اکو قلب شد و دکتر قلبش گفته مشکل خاصی نیست و دارو بهش داده ، با قرص و دارو EF قلبش بالاتر میاد ؟ چکار باید بکنیم ؟
قلب من
679 روز پیشبا سلام
ارسال پاسختغییر عملکرد قلب بستگی به علت ایجاد نارسایی قلبی دارد و باید علت آن معلوم شود. در افراد با نارسایی کلیه مهمترین علت انسداد عروق قلبی است و لذا اولین کار بررسی عروق قلب است. مصرف دار، کنترل فشارون و دیالیز هم کمک کننده هستند.
سهیل محمدی
568 روز پیشدرود بیکران
ارسال پاسخپدرم طبق تجویز پزشک معالجش قرص بیتوال۶۰/۴۰ مصرف میکرده اما جدیدا ک برای ویزیت پیششون رفته قرص آرترستان ۶۰/۴۰نیز بهشون دادن ...
ترکیبشون یکی هستش!!!
آیا مصرف هم زمان هردو نیاز هستش یا دکتر اشتباهی کرده؟
قلب من
568 روز پیشسلام
ارسال پاسخقرص بیتورول هست ولی بیتوال در مورد نارسایی قلب ندیده ام. اگر میشه عین عبارت روی دارو را بنویسید. قرص ارترستان 49/51 برای نارسایی قلب است.
سهیل محمدی
567 روز پیشدرود
ارسال پاسخ*قبلاً بیتوال ۲۴/۲۶
ساکوبیتریل/والسارتان ساخت شرکت اکتوور کو،هر ۱۲ ساعت تجویز شده
*به تازگی آرترستان۵۰
ساکوبیتریل۲۴/والسارتان۲۶ هم تجویز نمودن
از روی علائم و نوشته ها ترکیب هر دو یکی هست حالا شاید دکتر گفتن بعد از اتمام قبلی از این برند جدید استفاده کنن یا شایدم بنده اشتباه می کنم!!!
ممنون از پاسخ سریع شما
سپاس بیکران
قلب من
566 روز پیشاین هر دو دارو یکی هستند.
ارسال پاسخحبیب سندانی
432 روز پیشسلام سال ۸۰عمل بای پسشده ام ویک سال قبل بعلت آریتمی قلب وEF 25 درصد کاشت پیش میکرشده ام اکنون بعلت ترک مچ دست پزشک اورتپد آمپول متیل پردنیزولون ۲عدد برای دوهفته قرص ناپروکسین ۲۵نوشته وباتوجه به اینکه قبلا بعلت کرونا این قرص راخورده بودم دچاره ضربان ۱۸۰ شدم ودر CCU بستری شدم آیا اکنون این دارو هارا می توانم مصرف کنم سپاسگزارم
ارسال پاسخقلب من
432 روز پیشسلام
ارسال پاسخبا توجه به نارسایی قلبی ناپروکسن ایرادی ندارد ولی متیل پردنیزولون می تواند عارضه داشته باشد و بدلیل سابقه مشابه، بهتر است از داروهای مشابه و جایگزین استفاده نمایید.
محدثه رفایی
379 روز پیشمن خیلی تپش قلب میگیرم ،سرم گیج میشه و چشام سیاهی میره،تنگی نفس میگیرم و قفسه سینه ام وکتف چپم درد میکنه ،همراه اینا قلبم یا تیر میکشه یا درد میکنه بعضی وقتا هم شده که هر دولتی اینا باهم شده
ارسال پاسخسه تا دکتر رفتم دوتایی اولی فقط پروپرانولول ۱۰میدادن اما سومی متواکستند داد با تیاماکس
نظر شما چیه ؟ مشکل اصلی من چیه ؟ هر سه تا دکتری که رفتم فقط میگفتن استرس و افتادگی دریچه میترال خب برای من سواله که اگه مال استرسه چرا متواکستند دادن بهم که مال نارسایی عه..
قلب من
379 روز پیشسلام
ارسال پاسخاگر اکو و تست ورزش نرمال بوده است درمان اضطراب نزد همکاران روانپزشک لازم است.
هدیه جوان
355 روز پیشسلام وقت بخیر. پدرم نارسایی قلبی داره و دلیلش هم گرفتگی عروق کرونر هست و دکترشون هم گفتن نمیشه عمل کرد. در حال حاضر قرص آرترستان و دیگوسین و اسپیرنولاکتون و اسپیرین و فروزماید و قرص قند را میخورن. ولی از وقتی این داروها را شروع کردن ذخیره اهنشون از چهل و هشت به هجده رسیده و اینکه ورم دست و پا و شکمش هم برطرف نمیشه. میخواستم ببینم ایا این قرصا ربطی به ذخیره اهن داره؟ و برای ورم چی کار کنیم
ارسال پاسخقلب من
354 روز پیشسلام
ارسال پاسخاین داروها باعث کاهش آهن نمی شوند و بهتر است آهن خون بررسی شود. در مورد تورم دست به احتمال زیاد پروتئین خون باید بررسی شود.
مهدی
330 روز پیشسلام و عرض ادب
ارسال پاسخآقای دکتر من در سال 98 عمل ASD در بیمارستان رجایی انجام دادم و در حال حاضر نزدیک به 4 سال است که دچار آریتمی حمله ای شدهام و تحت نظر دکتر اورعی بودم ولی با توجه به اینکه ایشان در بیمارستان خصوصی عمل میکنند مجبور شدم ی مرتبه پیش دکتر حق جو در رجایی برم و ایشان با توجه به سوابق پرونده من فرمودند که باید عمل ابیلیشین سه بعدی انجام بدید که اسفند ماه باید انجام بدم . امروز اکوی تخصصی انجام دادم که دکتر گفت نارسایی قلبی داری . میخواستم ببینم که عمل قبل باعث شده که نارسایی پیدا کنم . یا خیر لطفاً راهنمایی بفرمایید . در این داروها رو مصرف میکنم .
کلاتوور 20 ...اپلرنون 25... والزومیکس 160/5...آمپول وراپامیل برا مشکل دیگه ..پلاک پیرونی. سپاس
قلب من
329 روز پیشسلام
ارسال پاسخبعید است از عمل قبلی باشد. به احتمال زیاد آریتمی باعث نارسایی شده است. البته در مورد ترکیب وراپامیل با والزومیکس هم لازم است تجدید نظر شود.
صدف قاسمی
277 روز پیشسلام دکتر من همسرم ۳ ماه هست بدون هیچ دلیلی نارسایی با ای اف ۱۰ درصد گرفته
ارسال پاسختمام داروهای لازمو داره مصرف میکنه ولی هنوز بالا نیومده بعد از ام ار ای گفتن بر اثر ویروس هست
میخوام بدونم امکان بهبود داره ؟
چون میگن باید بره تو صف پیوند و سنش ۳۹ سال هست
قلب من
272 روز پیشسلام
ارسال پاسخنیاز به پیوند احتیاج به درمان مناسب بیماری نارسایی قلبی و طی دوره درمان دارد و لازم است درمان اجام شود. برای بهبودی به دنبال ویروس لازم است سه تا 6 ماه صبر نمایید.
طناز قاسمی
251 روز پیشسلام وقت بخیر ، خسته نباشید .. آقای دکتر من پدرم ۵۳ سالشون هست ب علت درد پشت قلب بردمش بیمارستان اونجا نوار قلب گرفتن گفتن آریتمی شدید داره باید اکو بده اکو انجام دادیم گفتن ی عامل خارجی رو قلبش اثر گذاشته و عضلات قلبشو ب شدت ضعیف کرده و ای اف قلبش ۱۰ هست درصورتی ک علائم بالینی که میگن رو اصلا نداره من اکتفا نکردم بردمش پیش خانم دکتر اعظم کیانی بهترین هستن تو غرب کشور الان زیر نظر ایشون دارو مصرف میکنن؟؟ فقط با حرف باقی پزشکان من خیلی نگران شدم و خواب. و خوراک ندارم میگن درمان ندارع پیوند نمیشه و از این حرفا پیش ۱۰ -۱۵ تا دکتر بردم همین نظرو دادن ک ای اف قلبش ۱۰ هست و تنگی عروق داره و بعضیا هم استفاده از دستگاه lcd رو پیشنهاد. دادن من تو این دنیا همین ی نفرو دارم خدا خودش میدونه ک هیچکسو دیگه ندارم جز این پدر ، توروخدا دلسوزانه اگر راه حلی درمانی پیشنهادی نظری دارید بهم بگید ؟ خیر ببینید.
ارسال پاسخقلب من
250 روز پیشسلام
ارسال پاسخاگر عروق قلب مسدود است، برای بهبود کارکرد باید در مرحله اول عروق قلب باز شوند. در مورد نارسایی قلبی امروزه داروهای بسیار خوبی وجود دارد و این افراد بدون علایم می توانند زندگی طبیعی داشته باشند.
امیرحسین رحمت
122 روز پیشسلام
ارسال پاسخمیشه پلی پیل وی را به جای پلی پیل ای مصرف کنیم ؟
قلب من
121 روز پیشسلام
ارسال پاسخبله مشکلی ندارد
ناشناس
121 روز پیشسلامef قلبم رو 15هست ولی هیچ مشکلی ندارم هفته پیش دکتر از من کت لب گرفت گفت فشار ریه زیاده باید پیوند بشی دارویی برای فشار ریه نیست
ارسال پاسخقلب من
121 روز پیشسلام
ارسال پاسخبرای فشار ریه دارو هست. لازم است مدارک و یافته های کت بررسی شود.
مهدی مهرجو
116 روز پیشسلام جناب دکتر عرض ادب،
ارسال پاسخببخشید برای نارسایی قلبی داروی الپیدو را میتوان با قرص دیگری جایگزین کرد؟؟ این دارو قیمت بالایی دارد وتهیه آن مشکل است
قلب من
115 روز پیشسلام
ارسال پاسخبله جایگزین دارد. با نظر پزشک معالج می توانید تغییر دهید.
ترانه اصلی
22 روز پیشبا درود . آقای دکتر ؛ با چه دارویی میتوان تعویض کرد؟
ارسال پاسخدکتر قلبم تازه به جای والسارتان تجویز کرده . آیا بعد از ۱۲۰ عدد الپیدو ۵۰ ، میتونم دوباره والسارتان ۴۰ بخورم ؟؟؟
قلب من
21 روز پیشسلام
ارسال پاسختغییر یا تجویز داروی آنلاین صحیح نیست و لازم است ویزیت و بررسی شوند.
مرتضوی
112 روز پیشعرض سلام واحترام خدمت شما،
ارسال پاسخببخشید به جای قرص انترستو میتوان از والزومیکس استفاده کرد؟؟ ممنون از راهنمایی حصرتعالی
قلب من
112 روز پیشسلام
ارسال پاسخبرای نارسایی قلب خیر. انترستو ترکیب والسارتان با ساکوبیتریل است ولی والزومیکس ترکیب والسارتان با آملودیپین